Sigurd og Gro- Eva Owren er gründerne som står bak Lillehammer Bakeri, et håndverksbakeri med fokus på kvalitet, kundeservice, atmosfære og bærekraft. Bakeriet har opplevd solid vekst siden åpningen og ble ble kåret til Årets Bakeri av baker- og konditorbransjen i 2023. Tar du turen innom anbefaler vi at du prøver «Lillehammer bollen» – deres egen spesialitet.

Når Lillehammer Bakeri skulle velge regnskapsfører var kunnskap og erfaring fra serveringsbransjen viktigst. Gro-Eva Owren i Lillehammer Bakeri kom i kontakt med Munu Numbers via vårt søsterselskap Munu, som de da hadde valgt som sin kassesystem leverandør.

 

Med en regnskapsfører som forstår bransjen har man automatisk en langt bedre rådgiver til disposisjon, og man kan kaste ball om ulike bransjerelaterte problemstillinger. I tillegg ønsket de seg en regnskapsfører som er effektiv, strukturert og nøyaktig. De setter for eksempel stor pris på at bilagene blir ført fortløpende, slik at de kan ha god oversikt over nøkkeltallene i driften til enhver tid.

 

I oppstartsfasen anbefalte vi Gro-Eva å ta i bruk regnskapsprogrammet PowerOffice for en enklere hverdag. Det er et valg hun ikke angrer på da de til enhver tid kan benytte dette regnskapsprogrammet til å ha kontroll på nøkkeltall og jobbe med å forbedre lønnsomhet og effektivitet i bedriften.

 

Nå opplever Gro-Eva at de har effektiv regnskapsføring, et enkelt system med integrerte løsninger, og en serviceinnstilt regnskapsfører med førstehåndskunnskap fra deres bransje.

 

Vi ser helt klart fordelen med å velge en regnskapsfører som har spesialkompetanse på serveringsbransjen, og direkte kobling til kassesystemet vi valgte. Kombinasjonen Munu Numbers og  Munu gir en sømløs opplevelse for oss som kunde.”

 

Gro-Eva Owren, Lillehammer Bakeri

Raskeste vei til ferske bakevarer, nysmurt mat, salater, kaker og lokalmatvarer er Lillehammer Bakeri sin nettbutikk.