Søstrene Karlsen valgte Munu Numbers

Restauranten Søstrene Karlsen på Solsiden i Trondheim serverer deilig lunsj og middag.

Deres Josper kullgrill danner grunnlaget for menyen,  og de gjør sitt beste for at du skal føle deg som hjemme – med utsikt inn til det åpne kjøkkenet og retter som presenteres på en rustikk måte på bordet.

Søstrene Karlsen vurderte mange ulike tilbydere av regnskapstjenester, men de valgte Munu Numbers som sin regnskapsfører fordi vi har solid kompetanse på faget og holder oss oppdatert på både regnskapsføring og alle de digitale løsningene som lanseres fortløpende.

 

Søstrene Karlsen bruker også PowerOffice som sitt regnskapsprogram  – et program vi i Munu Numbers har spesielt god kompetanse på som PowerOffice Premium Partner.

«For oss betyr det at alt blir mer og mer sømløst, lett å bruke og at vi alltid har tilgang til oppdaterte tall og rapporter. Dette er veldig viktig for oss da vi hele tiden jobber med tallene våre og optimalisering av marginene.

 

Videre er Munu Numbers veldig tilgjengelige og svarer på det vi lurer på og tilbyr også rådgivning når vi trenger det.

Vi anbefaler gjerne Munu Numbers til andre aktører i serveringsbransjen.»

Nina Cathrine Karlsen
Daglig leder, Søstrene Karlsen

«Vår matfilosofi på Søstrene Karlsen er enkel og rett fram: Vi lager ærlig mat fra bunnen av, med norske råvarer så langt det er mulig.» – Lisbeth Størvold, Kjøkkensjef